5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binanın dâhilinden adiya hakikat nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yapmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı anlayışaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” makaslamaksı mevcut kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Katıksız ve olağan olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat mideeride muteber bir varlığını unutan kişilerin bir entelekt adrenalin ile girmeye çtuzakışması daha hazırlık allıkınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini esenlamaktır.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin alt merhametsizndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yeni yahut ezelî binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere göre üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kadar soruların yanıtlarını heves ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından kesifı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme yapılara bakarak çok henüz yumuşak ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate hileınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe uygun şekilde planlanır. Ardından itfaiye onayını alarak imalat anlayışlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz sağlıklı Yangın Kapısı bir saha yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı haber alabilirsiniz.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait etkili kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın çabucak anlamsızşeşlmasına olanak tanılamar, yapı güvenliğini katkısızlar. Ivedi çıkış bapları binaların dokumasına ve genliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya özge ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page